George 
	    	Avocat

George 
	    	Avocat	    

smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

ContSters47798 
	    	Utilizator

ContSters47798 
	    	Utilizator	    

smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

Din ceea ce spuneti ar cam fi intrunite elementele infractiunii de calomnie numai ca aceasta nu mai este reglementata in actualul cod penal, va puteti judeca in civil avand pretentii de despagubire.
Dar ca sa ajungeti acolo trebuie sa faceti plangere la politie.
 Bogdan Tulai 
	    	Utilizator

Bogdan Tulai 
	    	Utilizator	    

Dataprotection = protectia datelor cu caracter personal.
Nu prea are legatura cu ce povestit dvs., fiind vorba de protectia datelor personale ale indivizilor (ex. CNP) de dezvaluiri abuzive efectuata de catre persoane juridice si autoritati, si nu cu sanctionarea unor infractiuni.
 user85	                   

Un prieten a lansat niste afirmatii nu tocmai \"de bine\"  pe un forum la adresa unei persoane dintr-o institutie publica,acuzand-o de coruptie(si nu ... (vezi toată discuția)
	                    user85	                   

Un prieten a lansat niste afirmatii nu tocmai \"de bine\"  pe un forum la adresa unei persoane dintr-o institutie publica,acuzand-o de coruptie(si nu ... (vezi toată discuția)

violeta_dc	                   

Buna ziua,
Sper sa ma puteti ajuta intr-un fel sau altul sa inteleg si eu de ce nu se poate face nimic in cazul in care esti pus intr-o lumina proasta cu ... (vezi toată discuția)
	                    violeta_dc	                   

Buna ziua,
Sper sa ma puteti ajuta intr-un fel sau altul sa inteleg si eu de ce nu se poate face nimic in cazul in care esti pus intr-o lumina proasta cu ... (vezi toată discuția)

coldea	                   

Vreau sa ma lamuriti si pe mine asupra unui aspect.
Am postat pe un forum o opinie care a deranjat anumite persoane, acestea obtinand de la detinatorul ... (vezi toată discuția)
	                    coldea	                   

Vreau sa ma lamuriti si pe mine asupra unui aspect.
Am postat pe un forum o opinie care a deranjat anumite persoane, acestea obtinand de la detinatorul ... (vezi toată discuția)