avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Auto

Buna ziua.daca am dat in judecata si apoi am vandut masina mai pot lua banii de pe taxa?decizia a sosit dupa ce eu am vandut masina.ce acte iti trebuiesc cand mergi la fisc sa depui cererea pentru restituirea taxei ? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 12:54, 7 Septembrie 2014
hotararea judecatoreasca legalizata, buletinul in copie si un extras de cont unde urmeaza sa fie virati banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare ContSters42601 ContSters42601 Am cistigat in instanta recuperarea taxei de poluarae miine primesc certificatul de grefa.Ce trebuie sa fac? Sa depun cereree la adm finantelor publice unde am ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto smart28 smart28 Buna seara. In iulie 2007 am luat o masina din Germania si am inmatriculat-o in tara platind o taxa de prima inmatriculare de aprox. 1250 lei. Intre timp ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)