avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Vinderea de informatii referitoare la activitatea unei ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Vinderea de informatii referitoare la activitatea unei societati comerciale de catre unul din anagajati.

Sper ca am postat intrebarea in forumul corect, va cer scuze daca nu...

Va rog frumos sa imi spuneti daca exista un cadru lesgislativ pentru urmatoarea situatie:
Unul din angajatii societatii (Tipul de activitate: Cultivarea cerealelor) este platit de managerul unei altei societati pentru a ii furniza constant informatii despre activitatea firmei (ex: cand se seamana, ce hibrid, cu ce substante se ierbicideaza, ce lucrari se efectuaza la un anumit moment, etc)
Ce pot face, legal, pentru a stopa acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Shotaro , utilizator 22:50, 15 Septembrie 2014
plangere la Consiliul Concurentei impotriva firmei care plateste salariatul.
Cercetare disciplinara si sanctionare salariat.
Multumesc frumos, Romibaro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confidentialitatea informatiilor d.liviu08 d.liviu08 Sunt un angajator din domeniul serviciilor care a patit o situatie nepalcuta din cauza a 2 angajati care au reusit timp de 11 luni sa mutei 50% din clientii ... (vezi toată discuția)
Sanctionarea unui cadru didactic nesimtit. ultimulmohican ultimulmohican Ce sanctiune se poate aplica unui profesor titular cu vechime, care nu se prezinta la post intre 1-12 septembrie in activitate, fiindca nu are chef? Ce prevede ... (vezi toată discuția)
Pv cercetare disciplinara luminita_zenaida luminita_zenaida Am fost supusa unei cercetari disciplinare, un subterfugiu in care am fost torurata psihic mai mult de o ora. Pentru ca am stiut sa ma apar si sa contracarez ... (vezi toată discuția)