avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere abonament telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere abonament telefonie

Pot rezilia un abonament cosmote acum dupa transformarea din cosmote in telekom romania? S-au sunt incontinoare obligat sa raman pana la expirarea contractului cu cosmote?Mentionez ca nu am luate telefoane sau altceva de la ei doar ca in contract specifica o suma de banii care creste odata cu perioada de renuntare la ei.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:29, 14 Septembrie 2014
Puteti rezilia cand doriti, insa datorati sumele pe care vi le-ati sumat prin contract. Faptul ca isi schimba numele nu schimba cu nimic obligatiile din contract, nici de partea dvs, nici de partea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de telefonie la schimbarea denumirii operatorului mar71a mar71a Pe scurt: Sunt abonat Cosmote. Daca se schimba firma pot fi obligat sa devin abonat Telekom? Eu nu am semnat contract cu Telekom. Este valabil si pentru ... (vezi toată discuția)
Nu am platit abonamentul la telefonul mobil se intampla ceva??? shukar shukar Deci am facut un abonament cosmote in 2009 si nu am platit deloc pana acuma ! Iar acum in 2011 am primit de la topfactoring sa plates 2600 ron ca altfel ma da ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila burcica burcica Buna ziua, Am vazut o oferta la Cosmote cu un abonament care prevedea un telefon gratuit si am zis sa il incerc. Am facut tot ce trebuia....au trecut 3 luni ... (vezi toată discuția)