avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Certificat medico-legal 4-5 zile
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Certificat medico-legal 4-5 zile

Bună seara,

Am fost bătut de patru persoane după care mi-am scos certificat
medico-legal. Medicul mi-a dat 4-5 zile de îngrijiri medicale.
Agresiunea s-a întâmplat în urmă cu 5 zile.

Care sunt paşii pe care trebuie să-i urmez acum ?

Vă mulţumesc anticipat !
separatistul a scris:

...plus 2-3 martori care sa sustina cele relatate de dumneavoastra in plangere .
fara martori , slabe sanse sa-i "pedepsiti" pe agresori .

Vă mulţumesc mult !

Martorii sunt două persoane care stăteau şi se uitau când agresorii mă băteau.
Dar sunt prieteni cu agresorii şi-mi este frică că vor minţi pentru că sunt prieteni
şi se vor acoperi, în opinia mea personală.

Să-i menţionez şi pe aceşti doi martori la parchet ?

În locul unde m-au bătut sunt camere de filmat.
Pot în plângere să menţionez acest aspect ca parchetul să ceară înregistrările video
pentru a se vedea exact cum s-a petrecut evenimentul nefericit ?
Indicatii ca martori, sunt obligati sa vina si sa spuna adevarul, daca mint pot raspunde penal, aratati ca exista camere de vedere in zona respectiva.
Sa pastrati toate facturile/chitantele cu cheltuielile pe care le-ati avut cu acest incident;aveti posibilitatea sa va constituiti parte civila pana la inceperea cercetarii judecatoresti, solicitand daune materiale si morale.
Am înţeles, aşa fac exact cum mi-aţi explicat !

Vă mulţumesc mult dl. avocat !
Originalul il depuneti, dar sa mentionati in plangere ca l-ati depus si sa aveti si dvs copie.
Mă frământa mult şi acest aspect.
Acum m-am lămurit.

Vă mulţumesc din tot sufletul dl. avocat pentru bunătatea şi bunăvoinţa de care daţi dovadă.

Alte discuții în legătură

Sfat dosar penal Alecuionut Alecuionut Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, Intr-o dimineata cand am venit de la serviciu in urma unor discutii contradictorii cu un vecin, am ... (vezi toată discuția)
Am fost victima unei agresiuni fizice în urmă cu 6 luni, agresorul și-a recunoscut fapta dar cu toate acestea dosarul nu e finalizat. cât mai durează cercetarea penală? Ionut_lz Ionut_lz Salutare,in urma cu 6 luni am fost victima unei agresiuni,am obtinut certificat medico-legal(40-45 zile ingrijiri)agresorul si--a recunoscut fapta,plangerea a ... (vezi toată discuția)
Incredibil!!! certificat medico legal 8-9 zile ContSters163314 ContSters163314 In data de 14.07.2010 am fost atacata de un individ care a intrat la mine in curte cu un cutit in mana cu care intentiona sa mi-l infiga in abdomen. eu efectiv ... (vezi toată discuția)