avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Certificat medico-legal 4-5 zile
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Certificat medico-legal 4-5 zile

Bună seara,

Am fost bătut de patru persoane după care mi-am scos certificat
medico-legal. Medicul mi-a dat 4-5 zile de îngrijiri medicale.
Agresiunea s-a întâmplat în urmă cu 5 zile.

Care sunt paşii pe care trebuie să-i urmez acum ?

Vă mulţumesc anticipat !
Bună ziua,

Revin cu noutăţi.

Am fost la parchet şi-am depus plângere, am menţionat în plângere că anexez
certificatul medico-legal original ( l-am şi xeroxat să-l am şi eu ), xero copie după certificatul de handicapat ( sunt bolnav de Schizofrenie de opt ani ), xero copie după
Cartea de identitate
şi xero copii după chitanţele de la certificatul medico-legal şi radiografiile pe care le-am făcut.

Am cerut daune materiale de 300 Lei reprezentând cheltuielile din chitanţe şi tricoul plus
paltalonii pe care mi le-au rupt când m-au bătut.

Am cerut daune morale de 10000 Euro pentru suferinţa pe care mi-au provocat-o
în urma bătăii.

Care sunt paşii care trebuie să-i fac în continuare ?

Vă mulţumesc anticipat !
Veti fi audiat dvs, martorii si agresorul.
Am şanse să câştig ceva ?
Sincer discutând din propria experienţă a dvs. de avocat.

Sau voi rămâne cu bătaia, banii cheltuiţi şi timpul pierdut ?
Este nevoie să-mi angajez un avocat ?
Dacă da ce fel de avocat ? ( penalist, civilist )

Care sunt avantajele şi dezavantajele dacă-mi angajez un avocat ?

Vă mulţumesc anticipat !
Evident ca avocat penalist, discutam despre un dosar penal.
Prin angajarea unui avocat puteti beneficia de o aparare efectiva, avocatul este cel care urmareste ca drepturile si libertatile dvs sa fie respectate.
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Sfat dosar penal Alecuionut Alecuionut Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, Intr-o dimineata cand am venit de la serviciu in urma unor discutii contradictorii cu un vecin, am ... (vezi toată discuția)
Am fost victima unei agresiuni fizice în urmă cu 6 luni, agresorul și-a recunoscut fapta dar cu toate acestea dosarul nu e finalizat. cât mai durează cercetarea penală? Ionut_lz Ionut_lz Salutare,in urma cu 6 luni am fost victima unei agresiuni,am obtinut certificat medico-legal(40-45 zile ingrijiri)agresorul si--a recunoscut fapta,plangerea a ... (vezi toată discuția)
Incredibil!!! certificat medico legal 8-9 zile ContSters163314 ContSters163314 In data de 14.07.2010 am fost atacata de un individ care a intrat la mine in curte cu un cutit in mana cu care intentiona sa mi-l infiga in abdomen. eu efectiv ... (vezi toată discuția)