avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere datorie credit
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere datorie credit

M-am trezit acum cu o executare pentru un card de credit care l-am achitat acum cinci ani si nu stiu unde sint acele acte sau daca le mai am.Asta s-a intimplat la inceputul lui 2009.Din actele primite de la executor reiese ca acest credit a fost a fost cesionat in 2011 iar cesionrul a obtinut incuvintarea executarii in 2014.
Intrebarea este daca termenul de prescriere de trei ani se prelungeste in cazul in care creditorul principal cesioneaza creditul ? Acest termen se reia din momentul cesionarii ?
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 15:31, 20 Septembrie 2014
S-a prescris. Va intimideaza .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatii plata - amenintare executare silita ash ash Buna seara, Am si eu 2 spete: 1. Un credit cu buletinul facut in octombrie 2007 pe 24 luni. Dupa un an, nu se mai face nicio plata /restituire. Pana in ... (vezi toată discuția)
Cesiune creante ; creanta e prescrisa sau nu ? tazuu tazuu Am luat in 02.09.2008 o linie de credit cu card bussines atasat , pe o perioada de un an . Am platit-o in mare parte dar din diverse motive n-am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Somatia de plata intrerupe cursul prescriptiei ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Am observat ca foarte multe firme ce se ocupa cu recuperarea creantelor au un obicei cel putin ciudat. De altfel sunt sigur ca fiecare a trecut ... (vezi toată discuția)