avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Nu am mai platit rate la banca de aproape 4 ani pentru un credit ipotecar. Imi vin somatii, o data pe an, de la diversi executori judecatoresti. Inainte de a sista orice plata am incercat sa ma lamuresc asupra unor clauze abuzive existe in contract care s-au finalizat cu plangeri la OPC (a fost amendata banca) si adrese interminabile adresate bancii. In ultima adresa am mentionat in clar ca sistez orice plata daca nu ajungem la nici o intelegere. De atunci nu am mai primit nici o adresa de la banca. Vreau sa stiu in ce masura executorul judecatoresc, dupa executarea imobilului, poate pune poprire pe salariu. Mentionez ca alte bunuri nu detin.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:48, 18 Septembrie 2014
Daca dupa executarea silita a imobilului nu este acoperita suma datorata bancii,pt restul debitului,neavand alte bunuri mobile sau imobile,se poate pune poprire pe max 1/3 din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)
Primire executare silita elena1986 elena1986 As avea nevoie de un raspuns cat mai rapid! am facut un credit pentru cineva acum ceva timp (aproximativ 2 ani), si de curand am primit acasa scrisoare ca sunt ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt.credit negarantat alexia2004 alexia2004 Buna seara, ziceti mey si mie, cum e treaba cu executarea asta silita: daca am un credit garantat cu ipoteca, pe un imobil a carei valoare (actuala) este mai ... (vezi toată discuția)