avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Camera preliminara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Camera preliminara

As vrea si eu sa stiu cand dosarul se afla in camera preliminara urmarirea penala continua ( adica politia mai poate administra probe noi la dosar daca va gasii ulterior?) Am citit ca eu pot depunde inscrisuri dar as vrea sa stiu daca si politia mai poate depune probe. Astept un raspuns urgent!
Multumesc .
In camera preliminara Politia nu mai depune probe. Pentru ei urmarirea penala s-a sfarsit cand au trimis dosarul la instanta.
Multumesc frumos pentru raspuns !
Obiectul procedurii camerei preliminare îl constituie verificarea, după trimiterea în judecată, a competenţei şi a legalităţii sesizării instanţei, precum şi verificarea legalităţii administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera preliminara marinica71 marinica71 Sunt parte vătămate intr un dosar de furt.Am primit citația acasă care spune \"măsuri si exceptii dispuse de judecător in camera preliminara\".Ce ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara doru112233 doru112233 Buna dimineata,intr-un proces penal care a fost trimis in camera preliminara se poate face cerere de schimbare juridica si daca se poate trimite prin ... (vezi toată discuția)
Sanse sa scap Danut2397 Danut2397 Buna ziua.Am vreo sansa sa nu fiu trimis in judecata pentru consumul de alcool la volan?Dosarul meu sa fie clasat in camera preliminara. (vezi toată discuția)