avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... obtinerea unei procuri in cazul in care documentele de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

obtinerea unei procuri in cazul in care documentele de id. sunt expirate

Buna ziua,
as dori sa aflu cum as putea obtine o procura care sa permita persoanei imputernicite sa ridice niste acte oficiale in locul meu. Mentionez ca am dubla cetatenie romana-australiana si am calatorit in romania cu pasaport australian.Actele romanesti,C.I pasaport romanesc sunt expirate.Deoarece sunt nevoit sa ies din tara in scurt timp nu am cum sa ridic personal actele .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: anubis1964 , utilizator 22:51, 19 Septembrie 2014
Buna seara. Ptr a face o astfel de procura specială unei persoane, mergeți la un Birou Notarial si veți prezenta Pașaportul australian, care este valabil.
Multumesc,am sa o fac luni la prima ora.Nu stiam daca pot sa mai pun o intrebare aici asa ca am facut-o ca o intrebare separata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unei procuri pentru dezbaterea unei mosteniri anubis1964 anubis1964 Buna seara, Am nevoie sa obtin o procura pentru mama pentru ca ea sa dezbata mostenirea tatalui meu(decedat) si in numele meu .Am dubla cetatenie romana si ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de identitate pypy32 pypy32 Buna ziua, locuiesc in Italia si mia expirat Cartea de Identitate de cateva luni si am fost nevoit sa ma duc in tara sa-l schimb, mentionez ca stau in Italia ... (vezi toată discuția)
Acte de identitate necesare pentru procuri de administrare imobile osberca osberca Buna ziua ! Intrebarea mea este: Pot notariatele din Romania elibera procuri de administrare imobil pe baza unui Pasaport strain? de exemplu in caz de dubla ... (vezi toată discuția)