avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Grad de handicap permanent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Grad de handicap permanent

Buna ziua. Am un copil cu hemofilie tip A acuta, pina in momentul de fata suntem chemati in fiecare an la reevaluare, pentru incadrare la un grad de handicap ,as dori sa stiu, daca exista vreo lege, in care sa se specifice ca cei cu boala hemofilie pot obtine certifactul de handicap permanent.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 17:00, 20 Septembrie 2014
Ordinul nr. 707/538/2014 care stabilește criteriile Medico-psihosociale pe baza cărora se stabilește încadrarea in grad de Handicap si la cit timp se face evaluarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)
Acte noi solicitate la evaluarea anuala pentru handicap ContSters285059 ContSters285059 Tatal meu are certificat de handicap grad 1 accentuat din 2011. La comisia de evaluare a persoanelor cu handicap care se face anual, anul acesta însă a mai ... (vezi toată discuția)
Vă rog frumos, explicați-mi amănunțit ! andrei  enescu andrei enescu Am același diagnostic , rezecție totală de vezică urinară din 1999, în plus Parkinson stadiul II din 2007, nefrectomie dreapta și tromboembolie ... (vezi toată discuția)