avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ajutor oug 51/2008
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ajutor oug 51/2008

pentru a beneficia de ajutor public judiciar conf oug 51/2008,trebuie ca plata taxelor si impozitelor pe anul in curs sa fie achitata?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 17:23, 21 Septembrie 2014
Poate solicita acordarea ajutorului public judiciar, in conditiile prezentei ordonante de urgenta, orice persoana fizica, in situatia in care nu poate face fata cheltuielilor unui proces sau celor pe care le implica obtinerea unor consultatii juridice in vederea apararii unui drept sau interes legitim in justitie, fara a pune in pericol intretinerea sa ori a familiei sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,sunt plecat din tara de 18 ani.pe teritoriul romaniei ... iulia2015 iulia2015 Buna ziua,Sunt plecat din tara de 18 ani.Pe teritoriul Romaniei , nu realizez nici un fel de venit.Am divortat de sotie, si acum suntem la actiunea de ... (vezi toată discuția)
Reducere pensie de intretionere ramonela ramonela Ma numesc Danila Ramona si as dori sa stiu daca imi pot lua un avocat din oficiu pentru procesul de reducere a pensiei de intretinere pe care o i-au de la mama ... (vezi toată discuția)
Conditii ajutor public judiciar 1bogdan 1bogdan Buna seara, doresc sa multumesc anticipat doamnelor si/sau domnilor juristi/avocati pentru raspunsurile acordate. Doresc sa va intreb , pot primii ajutor ... (vezi toată discuția)