av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator

av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 iulia2015	                   

Buna ziua,Sunt plecat din tara de 18 ani.Pe teritoriul Romaniei , nu realizez nici un fel de venit.Am divortat de sotie, si acum suntem la actiunea de ... (vezi toată discuția)
	                    iulia2015	                   

Buna ziua,Sunt plecat din tara de 18 ani.Pe teritoriul Romaniei , nu realizez nici un fel de venit.Am divortat de sotie, si acum suntem la actiunea de ... (vezi toată discuția)

ramonela	                   

Ma numesc Danila Ramona si as dori sa stiu daca imi pot lua un avocat din oficiu pentru procesul de reducere a pensiei de intretinere pe care o i-au de la mama ... (vezi toată discuția)
	                    ramonela	                   

Ma numesc Danila Ramona si as dori sa stiu daca imi pot lua un avocat din oficiu pentru procesul de reducere a pensiei de intretinere pe care o i-au de la mama ... (vezi toată discuția)

1bogdan	                   

Buna seara, doresc sa multumesc anticipat doamnelor si/sau domnilor juristi/avocati pentru raspunsurile acordate.
Doresc sa va intreb , pot primii  ajutor ... (vezi toată discuția)
	                    1bogdan	                   

Buna seara, doresc sa multumesc anticipat doamnelor si/sau domnilor juristi/avocati pentru raspunsurile acordate.
Doresc sa va intreb , pot primii  ajutor ... (vezi toată discuția)