petromar77 
	    	Utilizator

petromar77 
	    	Utilizator	    

Joyfull 
	    	Utilizator

Joyfull 
	    	Utilizator	    

Joyfull, utilizator
 Joyfull, utilizator 	
			 Joyfull 
	    	Utilizator

Joyfull 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 sylver30	                   

O persoana fizica autorizata ( traducator autorizat ) este nevoita sa emita bon fiscal pt persoanele fizice, dar pt persoane juridice ? (vezi toată discuția)
	                    sylver30	                   

O persoana fizica autorizata ( traducator autorizat ) este nevoita sa emita bon fiscal pt persoanele fizice, dar pt persoane juridice ? (vezi toată discuția)

cactusul	                   

As vrea sa stiu daca intr-un cabinet stomatologic (CMI), pentru lucrarile efectuate pacientilor, este corect sa se taie chitante pentru plati efectuate cu ... (vezi toată discuția)
	                    cactusul	                   

As vrea sa stiu daca intr-un cabinet stomatologic (CMI), pentru lucrarile efectuate pacientilor, este corect sa se taie chitante pentru plati efectuate cu ... (vezi toată discuția)

luminitaegri	                   

In situatia in care am un PFA si ofer audit energetic pt constructii, am nevoie de casa de marcat, sau pot factura si emite chitanta fiscala?[quot] (vezi toată discuția)
	                    luminitaegri	                   

In situatia in care am un PFA si ofer audit energetic pt constructii, am nevoie de casa de marcat, sau pot factura si emite chitanta fiscala?[quot] (vezi toată discuția)