Buna tuturor.ce pot sa zic dupa ultimul subiect si dupa ce l-am dat pe tata fetei mele in judecata si am obtinut pensia mai mare poprire pe salar si data fixa petru venirea acesteia si am primit banii de la firma acestuia am aflat ca bunul samaritean(tatal fetei) a plecat din tara pe nepusa masa azi de dimineata.Ce pot face?in cazul in care el nu mia platit cheltuielile de judecata?si doi se mai tine cont de hotararea judecatoreasca adica data fixa si pensia pe care a stabilit-o instanta,daca el se declara cu venituri minime pe economie?(el avand un castig acolo de cel putin 1500 euro)dar ne declarati).Intreb si eu cum se procedeaza instanta primeste in fiecare luna veniturile lui ce se va intampla?Multumesc anticipat.
Nu ati fost atat de clara precum credeti in privinta intrebarilor ...iar problema prezentata de dumneavoastra are vaste implicatii juridice....
Nu v-ati referit numai la cheltuielile de judecata ....Pentru recuperarea acestora , adresati-va unui executor judecatoresc in vederea recuperarii cheltuielilor de judecata mentionate in dispozitivul hotararii.