avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Se emite factura pentru fonduri europene?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Se emite factura pentru fonduri europene?

Buna ziua,
la cererile de rambursare trimise spre aprobare catre AM POS CCE trebuie emisa factura (beneficiarul fondurilor factureaza la AM POS CCE)?
Si care ar fi valoarea care trebuie facturata : valoarea integrala a proiectului sau doar partea aprobata pentru finantare ( de ex 75% din valoarea cheltuielilor eligibile)?
Multumesc mult, o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:53, 24 Septembrie 2014
Nu se factureaza la AMPOSCCE.
Cererea de rambursare se intocmeste in momentul in care cheltuiala eligibila a se face in proiect a fost facuta si achitata de beneficiar. la CR se ataseaza dosarul achizitiei facute, facturile in copie, OP-urile in copie, extrase de cont in copie semnate si stampilate de banca, balantele din care sa rezulte ca s-a facut achizitia si bunul achizitionat este introdus in contabilitate, procese verbale de receptie si punere in functiune, fisele de mijloc fix din contabilitate, etc.
Exista o procedura care trebuie aplicata in cazul CR.

Studiati instructiunile AMPOSCCE de pe site-ul ADR-ului de care apartine judetul in care va desfasurati activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pos cce alina_vi alina_vi Unde pot gasi Instructiunea AM POSCCE 233316/29.10.2012 privind calcularea contravalorii in lei a platilor efectuate in valuta? Doresc sa aflu daca urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile uip uip Va rog sa-mi explicati cum este considerata o societate comerciala care a obtinut un proiect prin POS Mediu, axa 1 care are in concesiune de la Consiliul ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene danabobo danabobo Buna ziua,am urm problema:Am apelat la o firma pentru accesarea de fonduri europene.O data la 3 luni firma imi factureaza servicii de consultanta pe o suma ... (vezi toată discuția)