avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie de lucrari cumparare directa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie de lucrari cumparare directa

Daca anul acesta am realizat o procedura de cerere de oferta pentru un obiectiv de lucrari, acum daca vreau sa fac o lucrare pentru un alt obiectiv si ma incadrez in 100000 euro, se poate face achizitie directa?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 22:20, 14 Octombrie 2014
ce intelegeti prin obiectiv de lucrari? lucrari incadrate pe acelasi cod CPV? daca obiectivul lucrarii este la fel, consider ca trebuie sa achizitionati prin cerere de oferte.
am facut procedura cerere de oferta ex: lucrari de constructii cu codul cpv aferent, si acum vreau sa fac o achizitie directa pt.lucrari de renovare cod cpv lucrari de renovare.
puteti sa faceti linistit. Daca obiectul contractului este diferit, se va estima diferit, prin urmare se va alege o procedura in functie de valoarea fiecarui contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent anija76 anija76 Va rog sa ma ajutati! Sunt noua in domeniul achizitiilor, lucrez la o A.C. si am avut un contract de lucrari pe codul CPV 45453100-8 Lucrări de renovare. ... (vezi toată discuția)
Valoare estimata ibitza78 ibitza78 Am participat la un curs organizat de ANRMAP si am fost informati ca produsele care se incadreaza in acceasi grupa CPV (adica primele 3 cifre din codul CPV) se ... (vezi toată discuția)
Divizare contract de lucrari dancantemir dancantemir In cursul anului am facut cerere de oferta pentru modernizare strazi. Acum mi se cere sa fac un contract de achizitie directa, pentru o suma de sub 100.000 ... (vezi toată discuția)