avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa sociala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa sociala

Buna ziua, am si eu o nelamurire. In octombrie 2013 am inceput studiile la facultate, in aceeasi luna mi-am bagat dosar pentru obtinerea bursei sociale. Am beneficiat de aceasta bursa tot anul universitar. In luna noiembrie am venit acasa, deoarece nu aveam bani sa stau in Cluj-Napoca, dar am mers la examene in primul semestru. In luna aprilie am renuntat de tot la facultate. Problema este ca eu tot am primit bursa sociala pana in luna iulie 2014 cu toate ca nu am mai mers la facultate. Acuma imi este frica sa nu imi trimita ceva acasa, ca trebuie sa platesc bursa, deoarece eu nu am mai mers la facultate. Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:45, 25 Septembrie 2014
Ar trebui sa luati legatura cu facultatea sa vedeti ce urmari pot avea situatia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru studenti andreeatel andreeatel Hristos a inviat! Am trecut printr-o serie de intrebari si raspunsuri legate de subiectul acesta, insa nu-mi este clar un lucru: eu m-am inscris la facultate ... (vezi toată discuția)
Transfer de la facultatea de drept ubb la facultatea de drept bucuresti Gerlobin Gerlobin Buna ziua! Sunt student la drept la buget in anul 1 la UBB din Cluj-Napoca. Din probleme personale, cu toate ca sunt din apropierea Bucurestiului, am fost ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie redactat un memoriu? julyane19 julyane19 una seara, Sunt masteranda in anul II, la Facultatea de Sociologie, Universitatea din Bucuresti. De curand, am obtinut o [b]bursa de performanta ... (vezi toată discuția)