avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Declaratie notariala
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Declaratie notariala

Exista asa ceva si ce forta poate avea o declaratie notariala a unui solicitant de finantare nerambursabila catre finantator cum ca daca in decursul a 5 ani de la acordarea finantarii un audit /curte de conturi constata ca unele cheltuieli nu sunt eligibile/legale , solictantul sa dea banii inapoi?
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
Ramona24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 16:17, 30 Septembrie 2014
Declaratia notariala este pe proprie raspundere a reprezentantului beneficiarului se supune Codului Penal. Daca beneficiarul nu respecta regulile privind cheltuirea banilor publici ai proiectului, nu respecta bugetul aprobat al proiectului, acesta va raspunde in fata Am-ului la rambursarea finala, cand trebuie sa aiba si raportul final al auditorului. daca s constata inadvertente in cheltuiala banilor nu va primi rambursarea finala a proiectului. Aceste verificari se pot face pe toata perioada de verificare a proiectelor respectiv 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La final de contract enaf enaf Buna seara, As dori sa stiu daca dupa incetarea contractului de finantare, respectiv dupa ultima vizita de monitorizare postfinantare, aparatul achizitionat ... (vezi toată discuția)
Angajat proiect cu finantare europeana hana10 hana10 Buna ziua! Am avut bafta de a lucra in cadrul unui proiect finantat din fonduri europene printr-o universitate. Am fost implicata in calitate de coordonator ... (vezi toată discuția)
Se dau fonduri nerambursabile 100%? dydy16 dydy16 se dau fonduri nerambursabile 100%?---daca da....pe ce domeniu. -cate puncte de lucru pot deschide ? -cat este aportul meu din proiect? -trebuie sa am ... (vezi toată discuția)