avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

Din sept 2012 pana in mai 2014 am beneficiat de indemnizatie crestere copil. In iulie 2014 am primit o notificare de la ANPIS ca datorez o suma de 4000 ron. Am facut contestatie si am primit justificarea : angajatorul a completat gresit adeverinta (au pus brutul in loc de net).
Ma incadrez la armistierea fiscala?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: lavinia82 , utilizator 15:31, 19 Ianuarie 2018
Cine v-a pus poprire?
Nu stiu, cei de la banca au spus ca ANAF-ul .
Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala Gorj a trimis( probabil) catre ANAF Gorj solicitare de recuperare prejudiciu?!
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2018
lavinia82, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistia fiscala pentru mame ursu felicia ursu felicia Buna ziua, Am primit ieri o hartie de la Agentia Pt Plati si Inspectie Sociala prin care imi comunicau ca a fost respinsa cererea de scutire de la plata a ... (vezi toată discuția)
Decizie recalculare indemnizatie dupa 4 ani jumate arhana arhana Buna ziua, am primit la sfarsitul lunii dec.2014 instiintare precum in urma unei decizii din 2012 s a recalculat indemnizatia dupa primul copil. Primul copil ... (vezi toată discuția)
Amnistia fiscala terimar terimar Din anul 2009 si pana in 2011 am beneficiat de indemnizatie pentru cresterea copilului. in urma verificarilor facute de curtea de conturi s-a constatat ca nu ... (vezi toată discuția)