avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Conditii la imprumut
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Conditii la imprumut

BUNA ZIUA.in 2007 am luat un inprumut de la banca in franci eletieni.am platit cam 6 luni si gata.acum am depus dosrul ptr prima casa.pot sa iau imprumut ptr prima casa, sunt codebitor?????
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 09:00, 16 Ianuarie 2015
Ma indoiesc ca veti beneficia de un credit.Daca nu ati achitat imprumutul precedent sunteti deja in baza de date a bancilor ca neplatitor.
Pentru detalii exacte va sfatuiesc sa faceti o verificare gratuita a datelor inscrise despre dumneavoastra in biroul de credit, aici:
[ link extern ] /
e jale de ieri cu francul asta ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura falsa elnyy elnyy Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Cum sa pot dovedi ca sotul meu mi-a falsificat semnatura pentru a obtine un imprumut bancar fara ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca apar cu imprumut in biroul de credit fara ca eu sa fi luat acel imprumut Oana0113 Oana0113 Am o problema foarte mare, Am fost de curand la o banca pentru a face o cerere de imprumut. Cand au primit raportul de la biroul de credit surpriza, domna de ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata banca pentru credit in franci elvetieni giorgiana87 giorgiana87 Azi dimineata am auzit, la stiri, ca o doamna a dat in judecata banca,de la care a imprumutat un credit in franci elvetieni, pentru clauzele abuzive ... (vezi toată discuția)