avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Taxe vamale
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Taxe vamale

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pentru importuri din Elvetia se platesc taxe vamale. In caz caci conteaza, importurile consta in solduri si mobilier second hand.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:51, 26 Septembrie 2014
este foarte mult de cautat. Apelati la un comisionar vamal si va zice exact daca este si procentul.
Sau puteti face cerere direct la vama.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Importuri !!! stefpasca stefpasca Suntem o firma din Romania care am achizitionat o marfa din Elvetia. Marfa a fost vamuita in Austria de catre un transpotator (comisionar), care a ... (vezi toată discuția)
Achizitie extracomunitara rat maria rat maria Buna ziua . Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in situatia urmatoare : - am un contract de achizitie utilaj cu o firma din Turcia . - obtinem numarul ... (vezi toată discuția)
Import china pe firma fara comisionar vamal emil_nastase emil_nastase Vreau sa import din China niste componente electronice pentru automatizari. Pentru revanzare. Importul vreau sa-l fac pe firma, am cod EORI si sunt platitor de ... (vezi toată discuția)