avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Construirea unor boxe sub treptele scarii in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Construirea unor boxe sub treptele scarii in bloc

buna ziua.locuiesc in sectorul ... pe strada .... blocul ... si am cateva nelamuriri privind boxe facute peste noapte de anumiti locatari din gasca presedintelui acestui bloc,uscatoria ocupata abuziv de 4-5 persoane tot din gasca acestui presedinte,fara ca cineva sa vina sa stranga semnaturi de la ceilalti locatari,inchiderea efectiva a accesului in spatele blocului prin construirea unei boxe si a asa zisei casierii a blocului,desi exista una facuta de ani de zile in scara2 a acestui bloc,care nu blocheaza nici intrarile nici vreo uscatorie sau altceva de genul,tot fara semnaturi plus o alta incapere a blocului,ocupata tot abuziv prin "prietenii"cu presedintele blocului,de unde trebuie sa suportam cu totii mirosul amestecat de varza murata si alcool a persoanelor ce detin acest spatiu si desigur consumul de alcool in fata scarii si in casa scarii unde locuiesc,vedetele fiind presedintele blocului cu cativa din prietenii sai.desi am sesizat politia vis-a-vis de aceasta problema a consumului de alcool in loc public,nimeni nu a facut nimic si din ce am inteles de la locatarii mult mai vechi din acest bloc,presedintele este foarte bun prieten de bautura cu sectoristul din aceasta zona....deci mi-e clar de ce acestia continua nestingheriti sa-si faca de cap.nu sunt revoltat,ci stupefiat de ceea ce se intampla si nieni nu ridica un deget,nimeni nu investigheaza nimic si nimeni nu ia masuri.unde pot gasi si eu pe cineva care sa rezolve aceste probleme,caci nu este una singura,dupa cum v-am relatat mai sus.multumesc anticipat.sper sa veniti cu o rezolvare,macar dvs :O
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 12:09, 2 Octombrie 2014
va multumesc frumos
Marian-Ion a scris:
Legea prevede ca adunarea generala a asociatiei de proprietari poate adopta hotarari cu privire la (insiruirea de mai jos este citarea art. 18 din Normele metodologice adoptate la data de 2 aprile 2003 - privind organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari):

Cred in buna dumneavoastra intentie de a ajuta si indruma dar va rog sa nu mai postati pe forum kilometri de legisltie si mai ales din legislatia depasita.
Normele metodologice de aplicare a legii 230/2007 le gasiti in HG 1588/2007 si nu in normele din 2003. In 2007, odata cu intrarea in vigoare a L 230 si HG 1588, cele vechi au fost abrogate.

Sunteti in total cativa zeci de proprietari ai imobilului. Dumneavoastra hotarati ce si cum prin alegeri. Individul se supune majotitatii atat timp cat nu ii sunt afectate drepturile, iar majoritatea hotaraste. Folositi-va drepturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare 123321123 123321123 presedintele a demisionat,vicepresedintele nu mai poate indeplini atributiunile presedintelui...poate delega orice persoana pt indeplinirea atributiilor sau ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte asociatie de proprietari mihaisorin3 mihaisorin3 Buna ziua. Din motive personale vreau sa-mi dau demisia din functia de presedinte de asociatie de locatari . In acest sens am afisat un convocator de ... (vezi toată discuția)
Cat conteaza votul in deciziile pe care le iau conducerea asociatiei de proprietari... monica g.f. monica g.f. Este vorba despre un bloc cu 63 apartamente si garsoniere si 10 spatii comerciale situate la parterul blocului .Acest bloc a avut un singur proprietar (o ... (vezi toată discuția)