avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sponsorizare constructie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sponsorizare constructie

Buna ziua,

Am marea rugaminte de a ma ajuta cu o monografie pentru o constructie realizata din sponsorizari. O organizatie a primit suma de 55.000 lei ca sponsorizare pentru a realiza o constructie. Lucrarile sunt contractate de organizatie de la diversi furnizori. Cum si cand inregistrez constructia? Cum si cand inregistrez sponsorizarea ca venit?

Cel mai recent răspuns: Gabriela Cristina , utilizator 12:23, 3 Octombrie 2014
Sponzorizarea o inregistrati la venituri in momentul in care ati primit-o.

Constructia o inregistrati la imobilizari in curs de executie pana la receptia finala a lucrarii. Atunci o treceti de la imobilizari in curs la constructii.
Am inteles. Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare cladire proprietate ioanatodi ioanatodi Se va demola o cladire a firmei , proprietate , si am primit un deviz de demolare pentru a-l inregistra . Ideea e ca nu m-am mai confruntat cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Cont 722 natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua ,tin contabilitatea la societate de c-tii administratorul s-a hotarat sa faca o modernizare la depozitul de materiale pe care il detine mai concret ... (vezi toată discuția)
Achizitii mijloace fixe societati comerciale beneficii beneficii La 29 decembrie 2009 s-a achizitioanat de catre o societate comerciala platitoare de TVA, o autoutilitara ,an de fabricatie 1989, de la o persoana fizica ( din ... (vezi toată discuția)