avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Este deductibila o amenda fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Este deductibila o amenda fiscala

ANAF-ul m-a amendat cu o suma de bani, pentru nedepunerea unor deconturi. Aceasta suma pot sa o pun in contabilitate ca cheltuiala ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:33, 3 Octombrie 2014
Chitantele cu acele sume se trec in contabilitate dar nu sunt deductibile fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizorul mi-a comunicat că nu se emite factură pentru polița de asigurare, dar firma nu îmi decontează suma în lipsa facturii. polița de asigurare se poate înregistra în contabilitate? Patrick18 Patrick18 Buna ziua, 1: Furnizorul mi-a comunicat ca nu se emite factura pentru polita de asigurare 2:Firma nu vrea sa-mi deconteze suma aferenta politei, in lipsa ... (vezi toată discuția)
Tlatitor de tva 01.01.2009 ancalaur ancalaur DIN 01.01.2009, SOCIETATEA TREBUIA SA DEPUNA 010, PT PLATITOR DE TVA. Contabilul nu a facut-o , dar de atunci nu a mai depasit 35.000 euro la cursul ... (vezi toată discuția)
Diurna la pfa gabrieli gabrieli Pot fi deduse cheltuielile cu diurna in cazul PFA-ului, atunci cand activitatea se desfasoara pe durata mare de timp in afara localitatii de domiciliu ? (vezi toată discuția)