avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reclamatie/plangere pentru amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reclamatie/plangere pentru amenintare

Buna ziua. Va scriu pe a ma lamuri si pe mine cineva cu privire la unele lucruri. De la un timp la locul de munca seara cand plec gasesc biletele de amenintare puse pe parbrizul masinii cu privire la faptul sa am grija cum parchez ca daca nu o patesc.

Mai exact unul din bilete suna astfel: "Draga femeie parcheaza in p...a mea cum trebuie ca poate lasam discutiile si o sa ai parte de alt tratament".

Mentionez ca lucrez intr-o cladire de 4 etaje unde la parter functioneaza un salon de coafor iar domnisoarele de acolo cred ca li se cuvine toata strada. Eu imi parchez masina intotdeauna in fata cladirii in limita spatiului aferent cladirii, nu la vecinul din stanga, nici la cel din dreapta. Nu exista nici o restrcitie, nici un semn ca locul din fata cladirii apartine doar coforului. Acolo poate parca oricine din cladire. Ele sunt deranjate ca venind la birou dupa ora 9-10 incolo nu mai gasesc loc si tb sa isi duca masina mai incolo pe strada. Aici se parcheaza pe principiul cine a ajuns primul si prinde loc in fata cladirii parcheaza, cine nu..isi duce masina mai incolo pe strada.

Ceea ce ma deranjeaza este ca exact cum parchez eu, mai parcheaza si un alt vecin caruia nu i s-a facut vreo observatie.

In plus au existat cateva dati cand mi-a fost blocat accesul in masina , deoarce acea domnisoara a parcat masina foarte aproape de a mea, eu nemaiputand sa intru. Atunci am rugat pe cineva frumos sa o cheme sa mute masina deoarce nu puteam intra in ea. Cand colo vine domnisoara si imi spune care e problema ca pot sa intru prin dreapta ca e mai mult loc. Si ii zic nu mi se pare normal sa imi blocati accesul, va rog sa va mutati masina. Nici gand..mi-a tras o injuratura si a plecat.

Am dovada (fotografii) cum parchez masina in fiecare dimineata/ cum sunt parcate restul masinilor + biletele fizic. Exista martori in cladire care stiu ce le poate pielea acelor pitipoance.

M-am gandit sa ma duc la politie si sa depun o reclamatie/plangere cu privire la savarsirea faptei de amenintare si injurii la adresa mea si faptul ca cine stie intr-o buna zi imi pot gasi masina zgariata sau lovita. Din cate stiu amenintarea este o infractiune si este pedepsita ca atare.

Daca depun aceasta plagere ce li se poate intampla domnisoarelor acelea care ma agreseaza. Sunt citate la politie, amendate?
Cel mai recent răspuns: Relu Roman , Avocat 17:28, 4 Octombrie 2014
nu se intampla nimic pt ca nu sunt amenintari pt care sa se declanseze inceperea urmaririi penale ...cu moartea, distrugerea sunt mahalagisme pt care pe loc se cheama politia ca sa le amendeze
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
si aceasta forma reprezinta o amenintare, o temere ptr. integritatea Dv. pasrati mesajele scrise si faceti o plingere la Politie. macar sa fie inregistrata, in caz ca....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre parcare sanducrist sanducrist gasesc mereu masina cu oglinzile stranse / cu stergatoarele ridicate / cu rotile dezumflate / cu biletele prin care sunt avertizata sa nu mai parchez ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de parcare ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua.... Locuiesc in sectorul 6 la curte. Doresc sa stiu si eu ce lege.... sau ce act obliga un sofer sa nu parcheze masina in fata portilor proprietatii ... (vezi toată discuția)
Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)