avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis conducere.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis conducere.

In urma unui accident mi s-a suspendat permisul de conducere.La biroul tamponari am dat urmatoarea declaratie:circulind pe un drum cu o banda pe sens am intilnit intr-o curba fara vizibilitate un autoturism oprit care vroia sa vireze stinga peste linia continua,pentru a evita impactul am frinat am derapat si am intrat pe celalalt sens de mers tamponindu-ma cu autoturismul cra venea din fata din accident nerezultind victime.Mentionez ca aceiasi declaratie a dat si conducatorul autoturismului avariat.Agentul de la tamponari a constatat ca eu asi fi vrut sa depasesc autoturismul oprit.Ce sansa asi avea pentru a cistiga contestatia Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: neluvlad63 , utilizator 21:04, 5 Octombrie 2014
Unde a incadrat fapta, ce scrie in procesul verbal?
Ultima modificare: Duminică, 5 Octombrie 2014
AvTudor_com, utilizator
Nu pre inteleg, ceva de genul:art132dinROUG195/12 si sanctinat de art101/31A (sau 101/3/A)dinOUG195/02

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere neluvlad63 neluvlad63 In urma unui accident mi s-a suspendat permisul de conducere.La biroul tamponari am dat urmatoarea declaratie: Circuland pe un drum cu o banda pe sens am ... (vezi toată discuția)
Contestatie verdict dat de politie in cazul unui acident .putin ajutor va rog! andreiunicat andreiunicat Buna Ziua, Acum cateva zile am fost inplicat intr-un accident de masina. Eu rulam pe un drum national DN76 si doream sa intru pe un drum cu rang mai mic .El ... (vezi toată discuția)
Accident ciprian2017 ciprian2017 Buna ziua , Circulam pe un drum judetean cu cate o banda pe sens iar in fata mea la aproximativ 100-150 de metri se afla un alt autoturism care in timpul ... (vezi toată discuția)