avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Computer personal folosit la pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Computer personal folosit la pfa

Buna ziua,

Am urmatoarea problema - folosesc laptopul personal la PFA-ul recent inregistrat si doresc sa cumpar anumite programe (windows nou, adobe family, etc). Intrebarea mea ar fi daca voi avea probleme la un eventual control? Sa fac un contract comodat pentru laptop? Sunt platitor de TVA si ar fi vorba despre sume relativ mari, pe care le-as putea deduce (+ulterior amortizarea).

Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: tibipfa , utilizator 13:28, 6 Octombrie 2014
de ce nu va vindeti computerul? Persoana fizica sa-l vanda PFA-ului. Atunci va intra la cheltuieli si calculatorul si eventualele programe.
Ma gandesc ca nu pot sa-l vand la un pret oarecare, ca ma vor intreba de ce nu l-am vandut cu 500 de ron mai ieftin sau cum am ajuns la un pret just...Si nu vreau sa am probleme de genul pe viitor. Dar daca altfel nu se poate, cred ca asa voi proceda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare bun achizitionat pe pfa varuma varuma Pe PFA am achizitionat un laptop si acum doresc sa-l vand catre o persoana fizica pentru a-mi cumpara altul mai performant. Care este procedura corecta pentru ... (vezi toată discuția)
Transformare srl in pfa OANACAMPAN OANACAMPAN AM UN SRL CU DOMENIUL DE ACTIVITATE SALON DE INFRUMUSETARE.AS DORI SA L TRANSFORM IN PFA.CARE ESTE CEA MAI ACCESIBILA SI IEFTINA METODA DE A FACE ACEASTA ... (vezi toată discuția)
Licente programe si software titus_steel titus_steel Buna ziua , doresc sa infintez un srl , si vreau sa stiu pentru ce programe sunt obligat sa am licenta in afara de windows ? Gen abobe flash player , abobe ... (vezi toată discuția)