Buna ziua..am si eu nevoie de un sfat.eu ar trebui sa ma intorc la treaba in octombrie cand se termina concediul de crestere copil de 2 ani.intrebarea mea este..Pot intra in somaj dupa concediu chiar daca firma inca functioneaza?Pot fi concediata de angajator daca nu ma intorc la treaba?Si cum pot afla daca angajatoru a incasat banii pe concediu post natal si prenatal pt ca eu nu am primit nici un ban de la ei..mentionez ca am intrat de 4 ani in concediu cu doi copii..4 respectiv varsta de 2 ani...si nu am primit nici un ban de la angajator...Va multumesc anticipat
Deci am fost la angajator..somaj nuu vrea sa imi dea...cica sa ma intorc la treaba da pe alt post ca are nevoie de oameni..si doi ma pus sa semnez statele de plata pt concedii dar am semnat doar pe 800 de lei cati am vazut de la ea...si ea a tinuto una si buna sa i le semnez pe toate ca ea mia dat banii..nesimtita..ce ar trebui sa fac acum ca sa pot beneficia de somaj si sa recuperez banii??
am semnat doar pe 800 de lei...atat..cat mia dat..nu am semnat toate statele de plata...am semnat doar pe doua state de plata,,,din anu 2010 pe primul copil..
dansa a spus sami dau demisia daaca nu mai vreau sa ma intorc la treaba...ce ar trebui sa fac?sami dau demisia?ca de somaj sigur nu o sa am parte cu dansa..
Eu am facut acum 10 min o sesizre la cjas pt problema mea..am facuto online direct pe siteul lor..sper sa primesc un raspuns...deocamdata nu am dat numele firmei..eu sper sa recuperez banii fara cearta si scandaluri daca tot nu vrea sami dea somaj
Somaj
becca
Buna ziua. Vin dupa un concediu de crestere al copilului pana la 2 ani (mai am aproape o luna) si ma intereseaza cat timp ar trebui sa ma intorc la munca ... (vezi toată discuția)