avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preluare Credit Prima Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preluare Credit Prima Casa

Buna ziua.As dori sa stiu ce inseamna mai exact cumpararea unui imobil prin preluarea unui credit "Prima Casa". Prin ce se difera preluarea unui credit "Prima Casa " de accesarea unui credit "Prima Casa". Conditiile de eligibilitate trebuie sa fie aceleasi in ambele situatii sau nu ? Am primit o oferta de vanzare a unui imobil prin preluare de credit dar nu stiu exact daca nu e mai bine sa accesez un credit nou "Prima Casa". Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 12:23, 6 Octombrie 2014
Va trebui sa mergeti la banca celui care vinde pentru a vedea exact situatia platilor acestuia si apoi veti decide daca e avantajos pt. dvs. sa cumparati acel imobil pentru care s-a acordat deja creditul "prima casa" sau e mai bine sa aveti dvs. un credit nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament cumparat prin prima casa Daniela_83 Daniela_83 Buna ziua tuturor, Am cumparat in ianuarie 2011 un apartament prin programul Prima Casa. Pentru ca eu si prietenul meu nu eram casatoriti, el nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Executare Ale1980 Ale1980 In anul 1978 parintii mei au cumparat o casa cu un contract de mana. In anul 2006 eu cu fratele meu decidem sa finalizam contractul legal la notariat, noi ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil dupa divort mariacristian mariacristian Buna ziua, Am rugamintea de a ma lamurii daca se poate,am divortat dar fara a face partajul,avem o casa ipotecata cu care as vrea sa raman,demersurile ... (vezi toată discuția)