avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie- exceptie competenta teritoriala
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie- exceptie competenta teritoriala

Se poate ataca somatia,instiintarea popririi pe motiv ca titularul unui credit are domiciliul,locul de munca si atunci cand s-a obt cred si acum la executare in alt oras
decat cel care executorul a preluat dosarul si s-a judecat dosarul?
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 09:54, 7 Octombrie 2014
Puteti incerca, insa nu cred ca veti castiga mare lucru. In toate contractele de credit la un anumit punct era precizat ca debitorul se obliga sa anunte creditorul (banca) in maxim 30 zile orice schimbare legata de locul de munca, domiciliu, etc. Altfel spus, nu va taiati craca de sub picioare, era obligatia dvs ... Creditorul sau executorul pot obtine adresa dvs actuala de la Politia Locala - serviciul evidenta populatiei pe baza CNP-ului din vechiul buletin (aflat la dosarul de credit). In cel mai optimist caz se va schimba executorul.
Totusi, in data de 16 iulie 2014 a fost publicată Decizia Curţii Constituţionale nr. 348/2014 referitoare la excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 650 alin. (1) şi art. 713 alin. (1) din Codul de procedură civilă (a se vedea [ link extern ] ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptie neconstitutionlitate art. 650 alin 1 ncpc admisa ghitac ghitac Daca are cineva detalii referitoare la motivarea deciziei, va rog sa impartasiti... În ziua de 17 iunie 2014, Plenul Curţii Constituţionale, ... (vezi toată discuția)
Precsriptie steflea steflea Buna seara , Contract de credit prescris , cesionat catre o firma specializata , se obtine incuviintarea executarii silite , se incepe procedura , nu poate ... (vezi toată discuția)
Competenta instanta contestatie executare Smarandache Smarandache Jud. Sector 3 a incuvintat o executare silita a unei Sentinte in care sectorul meu a fost indicat gresit 3 in loc de 4. Pt. a contesta incuvintarea la ce ... (vezi toată discuția)