avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... VANZARE COTA NEDETERMINATA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

VANZARE COTA NEDETERMINATA

Se poate face un contract de vanzare-cumparare autentic ,unde avem inscrisi trei proprietari in cota de 1/1 ?
Deci , in cartea funciara sunt inscrisi trei proprietari in 1/1 parte ! Nu au cota determinata ! Unul din cei trei vinde cota nedeterminata din cota de 1/1 parte ! Se poate face inscrierea in cartea funciara pe cota aia nedeterminata ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare pamant andreimihai1969 andreimihai1969 Eu si fratele meu am facut succesiunea dupa decesul parintilor pe o casa si 5 ha teren agricol,eu vreau sa vind partea mea de pamant agricol se poate sa fac ... (vezi toată discuția)
Proprietate in indiviziune lucia10 lucia10 As vrea sa stiu daca pot vinde o casa fara acordul cumnatei mele. Mentionez ca eu am 5/8, cumnata mea 3/8. Daca nu, ce solutii ar fi ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Vanzare imobil STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua, 2 persoane au mostenit (prin certificat de mostenire) 1/2 dintr-un imobil + teren. Unul dintre ei a vandut partea sa, pentru vanzare nu trebuia sa ... (vezi toată discuția)