avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura contencioasa si necontencioasa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura contencioasa si necontencioasa

Care este diferenta dintre procedura contencioasa si cea necontencioasa?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 18:19, 8 Octombrie 2014
Procedura necontencioasa inseamna solutionarea cazului pe cale amiabila si contencioasa, pe calea judecatoreasca, in care partile isi sustin problema in contradictoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.As dori sa va intreb se poate transforma un proces civil intr-un proces constincios?(daca m-am exprimat bine) Ce inseamna proces constincios? ce ... (vezi toată discuția)
Procedura luiza2008 luiza2008 Buna ziua, Sper ca am postat intrebarea in categoria corespunzatoare...;) Va deranjez din nou cu o intrebare. As vrea sa aflu cateva definitii (insotite de ... (vezi toată discuția)
Iesire indiviziune ionescualecu ionescualecu notarul poate face iesire din indiviziune? noi am inteles ca putem primi certificat de mostenitor. iesirea din indiviziune se face doar in instanta? (vezi toată discuția)