piic 
	    	Utilizator

piic 
	    	Utilizator	    

piic, utilizator
 piic, utilizator 	
			 piic 
	    	Utilizator

piic 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dumitrescu_corina_elena	                   

Buna!
Sunt studenta la Drept si am nevoie de un dictionar juridic roman-spaniol pentru a aprofunda cunostiintele juridice in aceasta limba straina. Aveti ... (vezi toată discuția)
	                    dumitrescu_corina_elena	                   

Buna!
Sunt studenta la Drept si am nevoie de un dictionar juridic roman-spaniol pentru a aprofunda cunostiintele juridice in aceasta limba straina. Aveti ... (vezi toată discuția)

catalindmarin	                   

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati intr-o problema (cu siguranta s-a mai scris aici despre ea):
Ce acte sunt necesare pentru a deveni o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
	                    catalindmarin	                   

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati intr-o problema (cu siguranta s-a mai scris aici despre ea):
Ce acte sunt necesare pentru a deveni o persoana fizica ... (vezi toată discuția)

ronaldo77	                   

buna ziua!va rog mult vreau sa stiu daca s-au dat grupele 1 si 2 mama a lucrat in grupa 1 si vrea sa stie daca a aparut in monitorul oficial.
Si eu daca ... (vezi toată discuția)
	                    ronaldo77	                   

buna ziua!va rog mult vreau sa stiu daca s-au dat grupele 1 si 2 mama a lucrat in grupa 1 si vrea sa stie daca a aparut in monitorul oficial.
Si eu daca ... (vezi toată discuția)