avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca Germania

buna ziua. un coleg s-a angajat in Germania unde a semnat un contract de munca in domeniul alimntatiei publice (KFC). Ca urmare a identidicarii unui alt loc de munca , mult mai bine remunerat doreste sa plece de la KFC . I-a fost comunicat faptul ca nu poate pleca decat peste un an de zile (durata constract munca semnat si de el) altfel plateste nu stiu ce daune sau ceva de genul acesta. Ma intereseaza daca chiar exista astfel de stipulari/mentiuni???
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 10 Octombrie 2014
da, pot exista astfel de clauze acum depinde exact ce a semnat el.
Depinde de ce prevede legislatia aplicabila contractului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie service sct sct apreciez mult existenta unui asemenea \\\"CENTRU DE INFORMARE\\\" in oceanul legislativ existent . Problemele mele sint urmatoarele : 1. Care este ... (vezi toată discuția)
Clauza profesionala vladislav05 vladislav05 Buna ziua, Sunt angajat la o companie cu capital german. Problema este ca pentru a-mi putea desfasura activitatea am fost trimis la compania mama, unde am ... (vezi toată discuția)
Demisie fara plata cursului iuga laurentiu iuga laurentiu Buna ziua! In luna aprilie, am absolvit un curs postuniversitar platit de societatea unde lucrez. Nu am semnat nimic ( contract) referitor la angajament. ... (vezi toată discuția)