avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcularea orelor prestate la plata cu ora
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcularea orelor prestate la plata cu ora

Sunt cadru didactic asociat si sunt angajat la un liceu la plata cu ora cu contract de munca cu timp partial. Norma este de 72 ore pe luna respectiv 18 ore pe saptamana.Eu am zece ore pe saptamana.Cum se calculeaza corect timpul partial de munca pe zi tinand cont ca la profesori 18 ore de curs pe saptamana ehivaleaza cu C.I.M. de 40 ore pe saptamana ( 10ore / 40 ore sau 10ore/18 ore) ? In cazul meu va meu C.I.M. va fi 10/40=0.25 norma adica 2 ore pe zi sau 10/18=0.55 norma adica 4 sau 5 ore pe zi
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 12 Octombrie 2014
C.i.m.va fi de 4 ore/zi , in speta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cu ora la invatatori ana500 ana500 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intro problema. Lucrez in invatamant si am un cadru didactic ( un invatator) care are peste 25 de ani vechime si gradul ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora catalina77 catalina77 Buna ziua. As dori sa stiu si eu, daca se poate, pentru plata cu ora se intocmeste contract individual de munca? Din Legea 1/2011 nu se intelege acest lucru. ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora in cadrul invatamantului Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt pensionara, am studii universitare si in acest an scolar am catedra intreaga ca si profesoara , decizia imi este data pe perioada anului scolar de la 1 ... (vezi toată discuția)