avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cafenea jocuri console
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cafenea jocuri console

Buna ziua.

As dori sa deschid o cafenea in care sa inchiriez console (Xbox, Playstation, Wii) cu plata la minut. In ce cadru legal pot face acest lucru si de ce autorizatii/licente/drepturi de autor am nevoie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters318277 , utilizator 13:22, 13 Octombrie 2014
In principiul cadrul legal poate fi dupa caz un SRL ori un PFA. Nefiind destinate jocurilor de noroc in sensul legislatiei speciale, cred ca singurele licente pe care trebuie sa le detineti se circumscriu celor software si game.
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2014
ContSters318277, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sala de jocuri - cod caen, licente Sorin978 Sorin978 Aș dori să deschid o sală de jocuri xbox 360 pentru închiriere. Ce cod CAEN aș avea nevoie și ce alte licențe? (vezi toată discuția)
Licenta sala jocuri playstation 4 claudiujc claudiujc buna ziua. am o problema cu care ma confrunt de vreo 3 saptamani. doresc sa deschid o sala de gaming cu console playstation si nu stiu cum as putea obtine ... (vezi toată discuția)
Ce am nevoie pentru deschiderea unei sali de playstation4 ( licente,acte,taxe)? Stoican95 Stoican95 am un spatiu de 20 m.p , ma gandesc serios sa deshid o sala de ps4 cu un firgider cu snaksuri cu muzica , sucuri etc si cu un program de la 12 dimineata pana ... (vezi toată discuția)