gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 andrearox 
	    	Utilizator

andrearox 
	    	Utilizator	    

andrearox, utilizator
 andrearox, utilizator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Borika	                   

Buna ziua. As vrea sa stiu ce inseamna uzufruct viager si ce drepturi am daca la vinzare pun clauza aceasta. Se poate vinde locuinta fara acordul meu sau am ... (vezi toată discuția)
	                    Borika	                   

Buna ziua. As vrea sa stiu ce inseamna uzufruct viager si ce drepturi am daca la vinzare pun clauza aceasta. Se poate vinde locuinta fara acordul meu sau am ... (vezi toată discuția)

ionut.tanase	                   

Buna ziua,
Va rog sa imi precizati daca in momentul cand doresc sa imi reinnoiesc cartea de identitate (care este expirata) este nevoie sa mai fie prezent ... (vezi toată discuția)
	                    ionut.tanase	                   

Buna ziua,
Va rog sa imi precizati daca in momentul cand doresc sa imi reinnoiesc cartea de identitate (care este expirata) este nevoie sa mai fie prezent ... (vezi toată discuția)

plopilor	                   

uzufructarul  ,  se  poate  casatori ,poate  sa  refuze  propietarului  sa  locuiasca  in  acelasi  imobil  sau  poate  lasa  in  folosinta  unui  posibil  ... (vezi toată discuția)
	                    plopilor	                   

uzufructarul  ,  se  poate  casatori ,poate  sa  refuze  propietarului  sa  locuiasca  in  acelasi  imobil  sau  poate  lasa  in  folosinta  unui  posibil  ... (vezi toată discuția)