avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Racordare gaz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Racordare gaz

Buna ziua,
Am o intrebare referitor la racordarea la gaz pentru case. Am gasit un topic dar este referitor la apartamente intr-un bloc.
Ma intereseaza in ce baza o persoana care a investit pentru a trage gazul pana la proprietatea lui poate cere bani celor care doresc sa se racordeze ulterior si au proprietati intre locul de unde s-a tras teava si locul unde are terenul cel care a facut prima investie. Este acea persoana proprietar pe teava de gaz unde aceasta trece pe alte proprietati sau pe marginea drumului?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AL MARIN , utilizator 11:55, 26 Mai 2009
....in baza banilor cheltuiti:(
Proprietarul conductei este companie care distribuie gazul dar banii necesari pentru efectuarea lucrarii, adica racordul de la magistrala de gaz pana la imobil + c/v conductei + amplasarea acesteia a fost suportat de catre proprietarul imobilului, in baza unui contract semnat de companie care distribuie gazul. bineinteles ca respectivul proprietar poate cere bani persoanelor care vor sa se racordeze la conducta de gaz secundara. se poate incheia un contract in acest sens. cu privire la racordarea propriu-zisa, aceasta se va face in baza unei autorizatii obtinute de la ARGN

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare la teava de gaz a unui vecin moft moft Exista situatia urmatoare. Doresc sa ma racordez la conducta de gaz a unui vecin de la un etaj superior (este vb de coloana magistrala care traverseaza ... (vezi toată discuția)
De-a lungul gardului meu există o teava aerieana de gaz, cea ... horeaeugen horeaeugen De-a lungul gardului meu există o teava aerieana de gaz, cea ce imi blochează accesul în curte cu masina. Singura solutie pertinentă din punctul meu de ... (vezi toată discuția)
Bransare conducta gaz aadynna aadynna buna ziua! vreau sa intreb daca ati avut un dosar pt o bransare la conducta de gaz fara acordul proprietarului . vreau sa chem in judecata pe cei de la e-on ... (vezi toată discuția)