avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari si calomnie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari si calomnie

buna ziua,as vrea sa stiu daca sotul cu care ma aflu in divort se poarta urat cu mama mea,a tipat la ea,ii vorbeste urat,pe mine ma ameninta ca imi ia copilul si eu am facut tahicardie pe fond de stres si am mereu palpitatii,mama e cardiaca si mereu ii face rau,daca ne-a facut proaste di nebune la telefon si suna doar sa ne jigneasca si sa ne ameninta,mi-a dat si branci ce fac,depun la politie declaratie,cum fac sa deschid proces penal si sa cer daune morale pentru amenintare si teroare psihica,pentru ca se poarta urata cu mama mea care ii creste copilul,dac pentru a deschide proces de daune imi trebuie avocat sau il deschide politia si daca pot pune ordin de protectie sa nu ne mai deranjeze cu jigniri si violente,calomnii si tipete la telefon,branciuri date mie desi nu ar trebui sa-l primesc.am fost facuta labila psihic fara dovezi,mi se vorbeste mereu de sus si sunt amenintata.ce trebuie sa fac,vreau daune si nu stiu care sunt pasii.
Cel mai recent răspuns: meloddy , utilizator 19:46, 24 Noiembrie 2016
si se poate deschide asemenea proces daca am si unul de divort in paralel.ca si de divort se leaga dar acolo nu pot face plangeri penale si nu se dau daune.desi ar trebui
ce-ai facut daniella draga? postarea e mai veche dar ma intereseaza ce ai reusit cu procesul de calomnie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta in familie- amenintari cu moartea- ce e de facut??? leonie leonie Buna ziua, As avea si eu nevoie de niste sfaturi din partea unor oameni ai legii sau chiar a unora care au trecut prin ce trec eu acum. Fac parte ... (vezi toată discuția)
Denigrare si amenintari pe retelele de socializare! un sfat va ... Cristi49 Cristi49 Denigrare si amenintari pe retelele de socializare! Un sfat va rog? Buna ziua, numele meu este S. C. , in prezent sunt in divort cu sotia mea cu copil minor ... (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie gariana gariana Buna ziua, cum se poate obtine un ordin de restrictie pentru o persoana? Mamaia si bunicu\' nu mai doresc ca in casa lor sa mai vina unchiu. Ei mi-au lasat ... (vezi toată discuția)