avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile pentru PFA
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile pentru PFA

Buna ziua, as dori deschid un PFA cu domeniul de activitate servicii de transport copii/taxi copii la/de la scoala sau la activitati extrascolare, in mediul urban. Va rog sa.mi spuneti daca as putea accesa fonduri nerambursabile.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 21:03, 15 Octombrie 2014
PFA nu este eligibil la finantare.trebuie infiintat un SRL-D pentru a accesa programul START care finanteaza aceasta activitate in proportie de 70-80% din 2015, iar suma maxima este de 100.000 lei.
Despre programe nationale cititi pe site:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiecte europene - fonduri nerambursabile pentru tinerii care au varsta sub 35 de ani jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua As dori sa stiu si eu cum se procedeaza ptr a porni o afacere cu bani europeni ( tinerii sub 35 de ani pot accesa fonduri europene nerambursabile) ... (vezi toată discuția)
Fabrica de reciclat pet-uri danbontea danbontea Buna ziua! As fi interesat de obtinerea unor fonduri europene nerambursabile ,in vederea infiintarii unei fabrici de reciclat PET-uri......dar sincer ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)