avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Marca inregistrata SUA
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Marca inregistrata SUA

Buna ziua,

Am depus o cerere pentru inregistrarea unei marci in SUA. Ce se intampla daca renunt la o clasa de business, in situatia in care cererea pentru inregistrarea unei marci avea 2 clase?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Sorin Eduard Pavel , Avocat 12:15, 16 Octombrie 2014
fiti mai concreta. nu inteleg intrebarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea unei marci care este deja inregistrata in alta clasa mjuovy mjuovy Buna ziua, Ma aflu un fata unei situatii: Am depus la OSIM inregistrarea a 6 marci pentru niste produse medicale (suplimente nutritive), in clasele 5 si ... (vezi toată discuția)
Marcã înregistratã copiatã alexs2012 alexs2012 Buna ziua, Firma la care lucrez are inregistrata din anul 2008 o marca individuala combinata, avand partea verbala NUMEMARCA pentru servicii pe clasa NISA ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata !!! kisscash kisscash Buna ziua, Cine-si poate da cu parerea in urmatoarea speta : 1. In luna ianuarie 2010 am cumparat un domeniu de Internet pe viatza (ex: www.exemplu.ro). 2. ... (vezi toată discuția)