Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil

Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil	    

Ioan Petru Butariu, Contabil
 Ioan Petru Butariu, Contabil 	
			 anasm12 
	    	Utilizator

anasm12 
	    	Utilizator	    

Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil

Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil	    

"între data începerii inspecției fiscale și data emiterii deciziei de impunere ca urmare a efectuării inspecției fiscale".
Nu cunoasteti vreo speta similara?Ce se intampla cu perioada in care inspectia este suspendata?Este inclusa in aceasta perioada dintre data inceperi inspectiei si data emiterii deciziei?
Multumesc.
 anasm12 
	    	Utilizator

anasm12 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 botezatu1980	                   

am o intrebare daca ma puteti ajuta.am niste datori pe care nu le-am mai platit delok....intrebarea este....e adevarat ca dupa cinci ani te sterge din baza lor ... (vezi toată discuția)
	                    botezatu1980	                   

am o intrebare daca ma puteti ajuta.am niste datori pe care nu le-am mai platit delok....intrebarea este....e adevarat ca dupa cinci ani te sterge din baza lor ... (vezi toată discuția)

w0lfshad3	                   

Care este va rog termenul de prescriptie pentru evaziune fiscala? (vezi toată discuția)
	                    w0lfshad3	                   

Care este va rog termenul de prescriptie pentru evaziune fiscala? (vezi toată discuția)

petricamocan	                   

pentru stopaj la sursa plus alte datorii la bugetul de stat,din martie 2006,
     dosarul nu a ajuns inca in instanta dar este spre finalizare,care este ... (vezi toată discuția)
	                    petricamocan	                   

pentru stopaj la sursa plus alte datorii la bugetul de stat,din martie 2006,
     dosarul nu a ajuns inca in instanta dar este spre finalizare,care este ... (vezi toată discuția)