avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de suspendare comunicata itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de suspendare comunicata itm

in cazul in care carnetele de munca sunt tinute de angajator , mai trebuiesc comunicate deciziile de supendare ale CIm ( somaj tehnic) catre itm in 5 zile
Cel mai recent răspuns: rrramor , utilizator 21:16, 27 Mai 2009
Crede-ma ca eu am avut litigii pe acte aditionale de formare profesionala, si nu a avut nicio relevanta ca nu au fost vizate de itm.

Offtopic: observ ca intrdevar ai o problema cu folosirea functiilor de editare, incearca sa le folosesti adecvat, pleasssee...
Mea culpa.....da....asta ziceam si eu. Nu are importanta daca sunt sau nu vizate de ITM atata timp cat sunt semnate si redactate in conformitate cu legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele aditionale pentru formare profesionala se inregistreaza sau nu la itm? michou michou Am mers azi la itm sa inregistrez actele aditionale privind formarea profesioanla( curs intern in cadrul firmei pentru limba straina). La itm nu au vrut sa ... (vezi toată discuția)
Act aditional mihai69 mihai69 Buan ziua, un act aditional la un contract de munca este obligatoriu a fi inscris in carnetul demunca? Ce efecte produce daca nu este inscris? Vamultumesc (vezi toată discuția)
Somaj tehnic...ajutor!!! anabell anabell Buna ziua, Va rog frumos daca stie cineva sa-mi explice [b]clar[/b] care sunt pasii ce trebuie urmati pentru procedura de somaj tehnic: ce va trebui sa fac ... (vezi toată discuția)