avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Publicitate web site
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Publicitate web site

În ce caz trebuie plătit impozit pe venitul din publicitate pe site? trebuie înregistrat site-ul sau se poate plăti impozitul și ca persoana fizică? și care este răspundere juridică a proprietarului site-ului?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 17:12, 16 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Poate intreaba de Google Adsense, care lucreaza si cu persoane fizice, compania care face reclama si plateste taxe fiind Google. Sigur, mai trebuie platite taxe pe venitul propriu obtinut din asta, dar eu am pus reclame pe websiteul meu de cativa ani si nu mi-au trimis bani nici pana acuma, pentru ca ei trimit in transe de 20 euro si se strang vreo 30-40 de centi pe an sau asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit obtinut online EllyD EllyD Buna ziua, Am cateva site-uri online cu diverse subiecte. Pe fiecare am publicitate Google Adsense. Castig lunar cam 500 euro. Trebuie sa declar acesti bani ... (vezi toată discuția)
Pfa- retinere impozit la sursa pentru intermediere? teodor-andrei teodor-andrei Buna seara, Incerc sa gasesc raspunsul la urmatoarea intrebare, pana acum am primit trei raspunsuri diferite (da, nu si mai intreaba :) ). Voi incerca sa ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 trebuie depusa si aplicata si veniturilor obtinute din strainatate ? Virgil2 Virgil2 As doi sa stiu daca pentru venituri realizate in Romania dar din strainatate si declarate cu declaratia 201 se platesc contributii la sistemul public de ... (vezi toată discuția)