avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu contravine normelor UE ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu contravine normelor UE ?

Buna seara. As avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. De cateva zile, Tribunalul Mures a respins o cerere de chemare in judecata care a avut ca obiect restituirea timbrului de mediu. S-a motivat ca OUG nr. 9/2013 este in conformitate cu normele UE si ca aceasta (spre deosebire de celelalte acte normative anterioare) nu mai este discriminatorie. As dori sa stiu parerea dumneavoastra in aceasta privinta si daca are cineva sa posteze vre-o hotarare judecatoreasca favorabila reclamantului, conf. OUG 9/2013. Mi-ar fi de mare folos si multumesc mult daca ma poate ajuta cineva si va doresc toate cele bune :) :hugall: =D>
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2014
Pilu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 18:54, 16 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto conf. oug nr. 52/2017 Pilu Pilu Buna seara. As avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: Ce se intampla cu cei care au avut procese in instanta pentru restituirea timbrului de mediu si li ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu LISA2000 LISA2000 Buna ziua! Taxa de mediu (taxa auto),achitata in anul 2014 mai poate fi recuperata? Multumesc! (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto (9/2012) platita dupa 01.01.2013 - cerere respinsa AlinMiclea AlinMiclea Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta in situatia urmatoare: Am depus la tribunal in iulie 2013 un dosar \\"standard\\" pentru recuperarea taxei auto ... (vezi toată discuția)