avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi

Buna ziua,
Se poate sa imi spuna si ie cineva ce spune legea in legatura cu plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi?
Puteti sa imi dati doar un link catre acea lege care specifica ce si cum.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: LUCk33ro , utilizator 17:44, 4 Februarie 2019
Intotdeauna vor exista tabere de-o parte si de alta a problemei iar solutia nu este usor de gasit. Incercam sa subliniez ca daca cineva emite pretentii intr-un anumit sens, ar trebui mai intai sa se asigure ca acele pretentii nu incacla drepturile altora.
pt. BX - asa cum am cerut critici celorlalti, poate aveti dvs, amabilitatea sa le formulati. Cum intrarea mea pe iarba insotit de caine, incalca drepturile dvs?
In speranta ca imi veti raspunde, cu stima...Dan
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2015
danyo, utilizator
Am explicat mai sus. Nimeni nu strange mizeria lasata de caini, iar pe acolo se mai joace si copii mici. Asadar exista mare risc de raspandire de boli. Asta, lasand la oparte categoria care am descris-o mai sus (cu rotweilerii si ce se mai aseamana). Daca aveti caine, ar trebui sa aveti curte si sa aiba acolo libertatea sa faca ce vrea. Daca tineti caine in apartament, e problema dvs. ca nu are unde se desfasura. Altii tin cai (am vazut efectiv asa ceva) sau altele si mai si. Tot la necorespunzator se incadreaza.
pt. BX - cu respect, cred ca ati gresit postul - subiectul este despre accesul detinatorilor de caini pe spatiile verzi intravilane - nu despre curti, apartamente, fecale, boli, copii mici (asta-i "argumetul suprem" - va inchipuiti ca detinatorii de caini nu au si ei copii?). Va rog, cum intrarea mea pe iarba insotit de caine, incalca drepturile dvs.? In speranta unor argumente pertinente...cu stima, Dan
Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2015
danyo, utilizator
Am explicat destul de pertinent. Consider ca copiii au mai multe drepturi de acces la un spatiu verde decat cainii.
Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2015
BX, utilizator

Alte discuții în legătură

Catel in apartament Andy08 Andy08 Detin un catel de talie mica 2.1 kg si locuiesc intr-un ansamblu de locuinte din Bucuresti. Imi plimb catelul in jurul blocului, pe alee si spatii verzi si ... (vezi toată discuția)
Amendat de polițist local conform unei hotărâri de consiliu radugrecu radugrecu bună ziua, weekendul trecut, pe 28 octombrie, am fost oprit de către doi agenți de la poliția locală pentru că eram pe spațiul verde din parcul ... (vezi toată discuția)
Caine la bloc, obligatia de a curata mizeria pe care o lasa in gradina blocului Margareta72 Margareta72 Am un catel, metis, foarte pasnic si prietenos. Locuiesc la bloc si platesc la intreinere 3 lei pt el. Cand ies afara sa isi faca nevoile, ies fara lesa, ... (vezi toată discuția)