avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract de vanzare cumparare, cum poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract de vanzare cumparare, cum poate vanzatorul sa isi recupereze impozitul pe vanzare

Buna seara, am vandut un ap prin prima casa , in cvc a fost stipulat pact comisoriu de grad IV in cazul in care nu imi intra partea de bani ce provine din creditul cumparatorului in 10 zile, partie se pun in situatia anterioara semnarii cvc!
La antecontract de la banca ni s-a spus ca intabularea dureaza 3 zile si dupa aceea vor intra banii in contul nostru , acum ca intabularea poate dura 7 zile , iar transferul de bani max 2 zile!!!
Intrebarea mea este urmatoarea, daca banii nu imi intra in cei 10 zile , contractul de vanzare cumparare se desfiinteaza de drept! In acest caz, cum imi pot recupera eu impozitul pe vanzare pe care l-am platit! Am platit 7000 lei, ne fiind o suma mica , ma intereseza acum as putea sa o recuperez! Carei institutii ar trebui sa ma adresez? Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Octombrie 2014
carmenalinamihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 22:35, 18 Octombrie 2014
Puteti recupera suma achitata,numai in baza unei hotarari judecatoresti definitive
Nu va grabiti sa va gândiți la ce este mai rău. Aveti răbdare o sa se efectueze plata. Intabularea la prima casa durează trei zile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare cvc gigel2014 gigel2014 buna ziua am si eu o problema am cumparat o casa cu suprafata de 1000 mp din astia o mie detin numai 640mp .acu pe larg va spun istoricul .DECI batrana are ... (vezi toată discuția)
Nerespectare antecontract trandafir88 trandafir88 buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatorea problema: -am incheiat acum un an un antecontract autentificat la notar pentru achizitia unei case aflata in ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare cumparare garsoniera myk_romania myk_romania Buna seara tuturor. Am si eu doua probleme si va rog din suflet sa ma ajutati cu niste raspunsuri...daca se poate. 1. Am semnat un antecontract de vanzare ... (vezi toată discuția)