avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxe import bauturi alcoolice.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe import bauturi alcoolice.

Buna ziua,

Apelez din nou la dvs. in legatura cu o problema.
In curand am dorii sa importam bauturi alcoolice dintr-un stat membru al UE, insa nu stiu ce taxe avem de achitat, fiind vorba de bauturi "alcoolice", ma puteti indruma?

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 23:22, 20 Octombrie 2014
In ceea ce priveste domeniul mediu, trebuie sa platiti taxa la fondul de mediu pentru ambalajele introduse pe piata (sticla, hartie carton, folie, lemn - daca marfa vine paletizata)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii afm laurastef89 laurastef89 Buna ziua, am rugamintea sa imi oferiti cateva informatii cu privire la obligativitatea declararii ambalajelor in urmatoarea situatie: Avem 2 firme: -firma ... (vezi toată discuția)
Declarare ambalaje importator marfuri carmenbn carmenbn O SC importa consumabile sanitare.Ele vin ambalate in cutii de carton, care nu se distrug sau arunca, ci se folosesc mai departe pt.a le trimite clientilor (cu ... (vezi toată discuția)
Raportare ambalaje muraruana muraruana Buna ziua. As dori sa va intreb daca noi importam marfa ambalata in paleti de lemn trebuie sa dam paletii mai departe spre valorificare la un operator ... (vezi toată discuția)