avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2015
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2015

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz:
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2014
Patricia_, utilizator
Multumesc frumos pt. raspuns!
Eu am inceput cu procedura civila,deci pot sa spun ca inca sunt la inceput de drum:).
Bafta si voua si spor la invatat:).
Mult succes!
P.s daca se mai stie ceva de examen va rog frumos sa ne anuntati.
Mutumesc!:D. E pentru prima oara cand dau acest examen. Incerc sa ma adun dupa 15 ani de profesat in alt domeniu. Imi e un pic greu dar..... Spor la invatat tuturor! :D
Ultima modificare: Duminică, 25 Ianuarie 2015
firicel, utilizator
26 aprilie exam, 53+10 locuri...conferinta on line pe site csm
in 26 aprilie 2015 este examenul la Sng si asa de putine locuri?:((
iulia_sabi a scris:

26 aprilie exam, 53+10 locuri...conferinta on line pe site csm

Este vreo posibilitate sa stim dinainte despre ce locuri este vorba? Sa intuim macar?
Eu nu stiu daca reusesc sa ma pregatesc pana la acea data, dar ma gandesc ca ar fi o cale catre cei 5 ani vechime in functie juridica si catre magistratura. 6 luni de scolarizare nu e o perioada enorma si n-ar fi mare diferenta fata de venitul meu actual la terminarea scolii.
Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine.
Am inteles asa: scolarizarea dureaza 6 luni.
La repartitie,te trimit in ordinea mediilor, in functie de alegerea ta si in functie de locurile disponibile la acel moment? Sau cum e procedura la incheierea SNG-ului cu repartitia?
Ce sanse sunt sa mai scoata locuri pe-aproape de Bucuresti? Nu sper in Bucuresti, ca deja ar fi de vis dar nu as vrea sa ajung la cucuietii din deal (presupunand prin absurd ca as fi admisa).
Ultima modificare: Luni, 26 Ianuarie 2015
allyssa, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)