avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Noua lege fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Noua lege fiscala

buna ziua,

Va rog frumos, daca sunteti mai in tema decat mine, si daca ati inteles mai bine noua lege sa imi spuneti si mie daca se mai pot deconta pe firma bonurile fiscale, combustibilul pentru masinile luate in leasing pe societate indiferent daca sunt de marfa sau sunt masinile directorilor. Si daca da, va rog sa imi explicati si cum putem face acest lucru.
Va multumesc f mult!
Cel mai recent răspuns: katica , utilizator 18:01, 27 Mai 2009
Se pot deconta numai bonurile de benzina pentru miloacele de transport marfa, pentru masinile directorilor nu , indiferent cum au fost sau sunt achizitionate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deduce benzina EricaNagy EricaNagy Buna ziua, Eu am o firma mica de publicitate in cadrul careia atat eu cat si asociata mea suntem angajate pe functie de director avem doua masini luate in ... (vezi toată discuția)
Decontare bonuri benzina petrom adrianadamian2009 adrianadamian2009 Intrebare: In cazul in care o societate comerciala cumpara bonuri de benzina de la PETROM, pe baza de factura, pentru justificarea in contabilitate si ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre masina personala si firma MihaiMih MihaiMih Buna ziua! As avea o intrebare daca se poate. Se da firma X, firma X ofera unui angajat un card de benzina pentru a-l folosi lunar, cu o anumita ... (vezi toată discuția)